Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 17 april 2018

Jag skickade två bokpaket med Postnord.

Det ena kom tillbaka, mer eller mindre trasigt. Det andra kom fram till rätt person fyra veckor efter att jag hade skickat det, och då hade boken rätt stora skador.
Jag köper alltid blå färdigfrankerade tjocka påsar till böckerna jag skickar men det hjälper tydligen inte. Dessutom: om påsen går sönder så är fodret fullt av något smått och spridbart, vilket min bil fick erfara när jag hämtade tillbaka det första paketet.
Slut på klag 1.

Klag 2: Jag är så himla trött! Detta pga få timmar sömn och jag vaknar alldeles för tidigt nu när det är hantverkare som ska in. Jag vill ju vara "klar" när de kommer. Sex timmar är för lite två nätter i rad och när de är klara idag ska jag verkligen sova.
I mitt instängda sovrum igår gick inte det eftersom de borrade i balkongen.

Vi får se hur mycket det blir jobbat för min del idag.
Jag måste handla och tänkte dra min Dramaten efter mig till Liljeholmens centrum (8 - 10 minuters promenad) men sedan kanske. Jag har många idéer som poppar upp (ang Flanagans) och kanske ska skriva ned dem. Jag är SÅ himla sugen på att skriva, men när jag är trött är det ingen bra idé. Efter nio och ett kvarts manus har jag ju en viss koll på vad som funkar för mig och inte ...

En tisdag som känns som en fredag, antagligen för att jobbarna ska vara klara efter lunch.
I morgon ska jag träna på friskis.
Hurra!

1 kommentar:

Simona sa...

Hoppas de blir klara idag! Tänk så FINT det kommer att bli!